Welkom

Op deze site vindt u 101 tips die te maken hebben met allerlei onderwerpen.

Zelf doen

Het leuke ervan is dat u zelf categorieŽn en tips kunt toevoegen. Heeft u een tip voor anderen, aarzel dan niet en vul hem even in. Velen zullen u er dankbaar voor zijn.

Voor meer info kijk even bij uitleg.

Zoals u kunt zien aan de linkerkant zijn er al vele categorieen waarin de tips zijn ondergebracht. Maar er kunnen er nog meer bij. Dus hebt u een tip die totaal niet in een bestaande categorie valt maakt dan gewoon een nieuwe categorie aan.

Willekeurige tips

Hieronder vindt u al 10 willekeurig gekozen tips uit alle bestaande tips van deze website:

Begin op tijd

 • Als je veel leerwerk hebt, begin dan op tijd met leren, dus een paar dagen voor de toets. Als je de avond van tevoren begint ben je het de volgende ochtend vaak al weer vergeten.
  Ingezonden door: Nikki - Punten: 6
  Deze tip komt uit de categorie: Huiswerk

  Goedkoop vlooien bestrijden

 • Je pakt een bakje of kopje gekookt water met beetje afwasmiddel (2 druppels) en daarbij doe je ongv 10 tot 15 druppels citroensap. Je smeert de huisdier helemaal in dat ze goed nat zijn. Nadat ze droog zijn kam je met vlooienkam zo de beestjes eruit.
  Dit doe je 2x daags en 2 dagen achter elkaar in de week en als het moet herhaal je het vaker.
  Het is gezonder en goedkoper dan spray's en pipetten.
  Ingezonden door: ashley - Punten: 6.35
  Deze tip komt uit de categorie: Huisdieren

  Onkruid bij tegels

 • Koop een paar liter natuur (schoonmaak) azijn, het stinkt wel dus kan je het het beste 's avonds doen. Schenk de azijn over de tegels en het onkruid. En het moet de eerste 3 uur wel gegarandeerd droog zijn, binnen anderhalf uur is alles dood. Haal het eruit en je hebt er het hele jaar geen last meer van.
  Ingezonden door: katie - Punten: 6.19
  Deze tip komt uit de categorie: Tuin

  Jou toekomst

 • Jij bent het waard om een volwaardige relatie aan te gaan. Je bent het waard om wederzijdse verliefdheid mee te maken. Je bent het waard om uiteindelijk de ware te vinden! Je bent het waard om een volwaardige liefdesrelatie te hebben. Je bent het waard om een gelukkige toekomst tegemoet te gaan. Neem nooit genoegen met minder, alleen het beste is goed genoeg voor je!
  Ingezonden door: Sasha - Punten: 6.11
  Deze tip komt uit de categorie: Verliefdheid

  uierzalf

 • Gebruik uierzalf als je koortsuitslag voelt opkomen.
  Binnen 2 dagen ben je er vanaf.
  Ingezonden door: ineke van overveld - Punten: 5.94
  Deze tip komt uit de categorie: Gezondheid

  Foto op canvas

 • Canvasstore.nl is gespecialiseerd in het printen van hoge kwaliteit foto op canvas doek. Wij werken 100% met kwaliteits materialen dus geen goedkoop foto op linnen maar echt hagelwit foto canvas met een goede structuur. Wij spannen uw foto op canvas trommelstrak op een 2 cm frame of 4 cm frame en verzenden uw canvas doeken in een stevige verpakking.
  Website
  Ingezonden door: Erik - Punten: 6.09
  Deze tip komt uit de categorie: Websites

  haren en pluizen

 • Deze kun je makkelijk verwijderen door om je bezem een plastic zak te doen. Deze wordt statisch en verwijdert snel je haren en pluizen.
  Ingezonden door: ineke van overveld - Punten: 6.08
  Deze tip komt uit de categorie: Badkamer

  Rijk worden!

 • De beste manier om veel geld te verdienen zonder veel te moeten doen is eens naar de kringloopwinkel te gaan of op een 2dehands website te kijken. Koop oude rommel waar wel nog potentieel in zit. Herstel het, geef het een nieuw fris kleurtje en zet het terug te koop op een website. Als je bv. fietsen koopt voor 10 ŗ 15 euro en je koopt paar spuitbussen verf (2,50 euro ofzo) en je maakt de fiets weer proper dan kan je hem weer voor veel geld verkopen (zo'n 90 euro). Als je een paar fietsen renoveert en terug verkoopt kan je winst aardig oplopen! Best is als je iets te koop stelt op en dat je zegt dat kopers moeten bieden, dan zal je meestal meer winst hebben.
  Ingezonden door: Frederic - Punten: 5.98
  Deze tip komt uit de categorie: Geld verdienen

  Recycleren van oude video tapes en cassettebandjes

 • Heb je ook nog veel video tapes en cassettebandjes in je kast staan maar geen speler mee. Gooi ze dan niet weg maar brei of haak er een leuke tas van.
  Ingezonden door: Bernadette - Punten: 5.97
  Deze tip komt uit de categorie: Hobby

  3 Jaar verbod op plastic tasjes

 • Al meer dan een 3 jaar is er een verbod op gratis plastic tasjes: Hebben jullie nu altijd een eigen tas bij jullie, opvouwbaar of gewone big-shopper? Of betrap je jezelf er wel eens op dat je er toch 1 moet kopen?
  Ik heb altijd tassen bij me, zowel de kleinere opvouwbare als de bigshoppers bij de supermarkt, want of ik nou alleen een pak melk koop bij de supermarkt of ook nog verse worst, zak chips, 2 flessen sinas; het past er allemaal in!
  Ingezonden door: Cindy Jansen - Punten: 6.07
  Deze tip komt uit de categorie: Winkelen