Welkom

Op deze site vindt u 101 tips die te maken hebben met allerlei onderwerpen.

Zelf doen

Het leuke ervan is dat u zelf categorieŽn en tips kunt toevoegen. Heeft u een tip voor anderen, aarzel dan niet en vul hem even in. Velen zullen u er dankbaar voor zijn.

Voor meer info kijk even bij uitleg.

Zoals u kunt zien aan de linkerkant zijn er al vele categorieen waarin de tips zijn ondergebracht. Maar er kunnen er nog meer bij. Dus hebt u een tip die totaal niet in een bestaande categorie valt maakt dan gewoon een nieuwe categorie aan.

Willekeurige tips

Hieronder vindt u al 10 willekeurig gekozen tips uit alle bestaande tips van deze website:

Wieden

 • Onkruid op je pad niet wieden dat is bijna niet te doen, giet er kokend water op en het verdroogd.
  Ingezonden door: corrie - Punten: 7.36
  Deze tip komt uit de categorie: Tuin

  Elke keer anders

 • Probeer elke keer een andere soort pannenkoek! Bijv. een keertje met kersen, de andere keer met slagroom, probeer elke keer iets nieuws, misschien is het wel lekker!
  Ingezonden door: Ramin - Punten: 6.04
  Deze tip komt uit de categorie: Pannenkoeken

  Boerenkoolstampot lekkerder maken

 • Boernkoolstampot at ik niet graag tot ik een tip kreeg om er selderiezout in te doen en dan smaakt hij heerlijk.
  Ingezonden door: Corrie - Punten: 6.91
  Deze tip komt uit de categorie: Koken

  Flow

 • Een echte aanrader: Flow! Heel erg leuk blad (vrij dik) met een heleboel leuke dingen. Je wordt er helemaal vrolijk van, leuke kleuren, foto's, artikelen, enz. Ook met serieuzere artikelen.
  Ingezonden door: Karin - Punten: 6.17
  Deze tip komt uit de categorie: Tijdschriften

  Knapperig

 • Doe een beetje water in de magnetron bij dingen die knapperig wilt houden.
  Ingezonden door: ineke van overveld - Punten: 5.92
  Deze tip komt uit de categorie: Koken

  Kerstkrans maken

 • je koopt een krans en dan beplak je die krans met bekennootjes dopjes of andere leuke dingetjes.
  Ingezonden door: Merel - Punten: 5.94
  Deze tip komt uit de categorie: Creatieve ideeŽn

  LOI Hobby en vrijetijd cursussen

 • Lekker doen wat je leuk vindt! Welke hobby je ook wilt beoefenen, de LOI heeft de juiste cursus voor jou. Kies je cursus en start direct!
  Website
  Ingezonden door: Klaas - Punten: 6.25
  Deze tip komt uit de categorie: Hobby

  Kerstboom

 • Neem een Nordmann boom en dan heb je geen last van afvallende naalden. Je betaald er iets meer voor, maar je hebt er meer plezier van.
  Ingezonden door: Elly - Punten: 5.94
  Deze tip komt uit de categorie: Kerst

  Werken voor een doel!

 • Deze tip duurt lang om op te zetten maar zal absoluut zekerste weten het meeste verdienen op lange termijn.
  Dit is namelijk een (internet) winkel beginnen of een bedrijf die bepaalde diensten zoals huishoudelijk aanbied.
  Vereisten:
  1: Motivatie.
  2: Hersenen.
  3: Tijd.
  4: Startkapitaal (optioneel).
  5: Bereid zijn om er in te investeren.
  6: Een leuke bedrijfsnaam.
  En de belangrijkste: Een doel dat je voor een bepaalde datum gedaan wilt hebben!
  Stap 1: Bedenk een doel dat je wilt bereiken, wanneer je het wilt bereiken en hoe je het wilt bereiken en ook waarom. (Hou het wel realistisch, want voor niets gaat de zon op).
  Stap 2: Bedenk wat je gaat doen, en ook of je er in jou buurt winst uit kan halen. Een (internet) winkel? Dan heb je bijv. een startkapitaal nodig. Wil je klusjes gaan doen? Dan heb je gewoon regels nodig waaraan je je houd bij het werken! En contactgegevens en reclame zodat mensen meer te weten komen over je bedrijf.
  Stap 3: Bedenk goed wat je moet investeren. Wees eerlijk tegen jezelf en maak een goed stappenplan. Als je klusjes doet, kijk dan of je eventuele spullen moet aanschaffen om het te kunnen uitvoeren. (Dit kan ook later wanneer je al wat geld verdient hebt). Denk bijv. aan een bedrijfstelefoon met eigen nummer.
  Als je dat allemaal eenmaal hebt gedaan kun je aan de slag. Je schaft eventuele dingen aan en zorg dat alle zaken op orde zijn (maak ook een apart e-mail adres voor het bedrijf. Doe hier absoluut geen gekke dingen mee en gebruik het niet voor spelletjes want dit is echt de zakelijke kant die je op orde moet houden. Zorg er ook voor dat je een aparte map op je dashboard van je computer zet en zorg ervoor dat hier alles in komt (zoals klantenregister). Open ook een rekening voor je bedrijf. Dan blijft alles een stuk meer geordend. Zet minimaal 60 % van je winst op een ook al van tevoren geopende spaarrekening met een aantrekkelijk rendement (vraag je ouders hierbij om hulp want je bent nog minderjarig).
  Maak ook eventueel een site, kost nog geen Ä10 per jaar en het is heel makkelijk om via dat klanten te ontdekken. Zet bijvoorbeeld je zakelijke e-mail adres op die site zodat nog meer mensen met jou zaken gaan doen.
  Ook een goede tip is om een folderwijk te nemen. En neem wanneer je tijd over hebt ook nog een folderwijk in het weekend of op vrijdag.
  Hoe dan ook, weer terug naar het ondernemen!
  Als je alles geregeld hebt is het tijd om reclame te maken. Maak folders en print die heel vaak uit en stop die bij zoveel mogelijk mensen door de brievenbus met je zakelijke e-mail en misschien zelfs wel je zakelijke telefoonnummer. Wanneer je een telefoontje of e-mail krijgt, reageer dan zo snel mogelijk.
  Ingezonden door: VVI.13 - Punten: 6.1
  Deze tip komt uit de categorie: Geld verdienen

  Voorraad aanleggen

 • Leg een voorraad aan van spullen die je koopt voor een prijs lager als dat je normaal betaald. Maar leg geen voorraad aan van spullen die je normalerwijze niet gebruikt of welke kunnen bederven.
  Ingezonden door: Petra - Punten: 5.9
  Deze tip komt uit de categorie: Huishouden