AfvallenMeer beweging minder vet

Misschien heb je geen zin om te bewegen maar dat moet niet elke dag, maar 1 uur per week zal wel lukken. Pizza, snacks, koek, chocola, frieten, taart daar moet je wel mee stoppen. Maar frisdrank is veel te lekker maar dat mag je niet zoveel drinken. Dus 2 keer per week is wel oke.

Ingezonden door: Simoneke - Punten: 6.89 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

BMI uitrekenen

Reken even snel helemaal gratis je BMI uit op de website. Hiermee kun je snel zien of je overgewicht hebt of juist precies goed. Vaak denk je dat je te zwaar bent terwijl dat helemaal niet zo is. Check het nu even.

Gratis BMI uitrekenen
Ingezonden door: gerlin - Punten: 6.84 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Boodschappen doen

Ga boodschappen doen met een gevulde maag, en niet als je nog niets gegeten hebt, want met een lege maag heb je werkelijk trek in alles en kom je met meer boodschappen thuis dan nodig is.

Ingezonden door: okkie - Punten: 6.65 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1Ontbijt

Ontbijt goed en gezond, de ggd vertelde mij dat. Want alles wat u daarna eet wordt minder vet van opgeslagen, want uw lichaam heeft al een portie binnen gekregen.
Ik ontbeet eerst vaak niet, maar nu ik het wel doe merk ik dat ik afval en minder snel honger krijg.
Het is maar een tip van 3 Š 4 kilo maar het helpt.

Ingezonden door: patriek - Punten: 6.53 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Gezond afvallen

Gezond afvallen, eet en drink dan gezond. Maar het belangrijkste is dat je genoeg sport! Een kind moet dagelijks 1.30 uur sporten en een volwassene 1 uur. Doe je dit dagelijks en beperk je je maaltijden een klein beetje dan zullen de kilootjes snel verdwijnen.

Ingezonden door: Saar - Punten: 6.53 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Vol gevoel

Drink 's ochtends op de nuchtere maag, voor je je ontbijt eet, een groot glas water, of suikervrije limonade, met vezels. Bijvoorbeeld haverzemelen of vezels die in een drogisterij of reformhuis te koop zijn, zoals van Jacob Hooij. Neem na iedere glas water/limonade met vezels, altijd een glas water extra erna( zonder de vezels uiteraard) Als je dit 3 maal per dag doet, dan krijg je zo'n beetje de gehele dag een redelijk vol gevoel. Ook je stoelgang heeft heel veel profijt hiervan. Uiteraard is het altijd nodig om goed op je voeding te letten en zoveel mogelijk suiker en foute vetten te vermijden. Een beetje vet heeft iedereen nodig, maar maak dan wel de juiste keuze hierin. Kijk goed op de verpakking als je boter of bijvoorbeeld jus voor de aardappels koopt. Hierin is veel verschil. Bak in plaats met boter, met olijfolie. Dit is een goed alternatief, en gezond. Blijf in beweging, ga wandelen, fietsen e.d. en eet bewust. Veel groente, wat fruit op een dag en eet niet teveel wit brood, of eigenlijk helemaal niet. Eet volkorenbrood. Wees matig met zout en kook je groente niet te gaar, maar beetgaar. Blijven de vitaminen ook bewaard op deze manier. Probeer over de gehele dag niet teveel tussendoortjes te nemen. Als je een keertje trek krijgt, neem een appel of ander fruit, of bijvoorbeeld magere yoghurt, zonder toegevoegde suikers, maar laat die zogenaamde gezonde tussendoortjes in de vorm van koekjes liggen. Mocht je later in de avond toch nog een beetje trek krijgen, neem dan een beker/glas extra met vezels, dan zit je snel genoeg vol.

Ingezonden door: elly - Punten: 6.51 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Afvallen met poetsen

Poets een paar keer vaker op een dag je tanden
Het gaat om de smaak en je snoept veel minder, echt waar het helpt!

Ingezonden door: jk - Punten: 6.51 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

calorieŽn tellen

Reken eerst uit hoeveel calorieŽn je moet eten per dag, haal daar ongeveer 350 calorieŽn vanaf. En zorg dat je niet te veel vettigheid eet. Doe dan af en toe een workout en hou je niet van hardlopen ect.? Dan is springtouwen ook een goed alternatief! Zo val je waarschijnlijk al snel af.

Ingezonden door: Norah - Punten: 6.48 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Water

Het enige waar niet veel calcium in zit is water. Drink dus regelmatig water het helpt ook met afvallen.

Ingezonden door: nina - Punten: 6.43 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Eten en sport

Neem op je nuchteren maag biogarden met een klein gesneden kiwi er door heen. Tien uur een appel of banaan. Rond enen twee bruine boterhammen of 4 beschuiten, dan om half drie een stuk fruit, annanas of miloen.
Zes uur 2 aardappelen met veel groenten liefst enkel nat maken met het water van de groenten. Ga ook 4x in de week sporten, zwemmen en yoga is het beste voor de spieren - rug - en benen.

Ingezonden door: mvanlaarhoven@hetnet.nl - Punten: 6.43 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Drinkend afvallen

Drink iedere ochtend een glas gekookt water met wat citroensap en wat zout op de nuchtere maag. Dit helpt je met afvallen.

Ingezonden door: katie - Punten: 6.42 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Levensstijl aanpassen

Ga er even voor zitten, bedenk wat wel gezond is en wat niet gezond is. Eet / doe het gezonde, laat het niet gezonde staan. Oftewel; pas gewoon je levensstijl aan. Je bent er zo aan gewend en wilt dan niks anders meer.

Ingezonden door: A. - Punten: 6.42 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Niet dieten; maar kijk bij Gabriel Methode

Gabriel methode werkt. Ik ben hier geen lid van en heb geen cursus o.i.d gevolgd maar onderschrijf zijn methodiek en filosofie.

Ingezonden door: Erina - Punten: 6.42 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Andere koek

Neem i.p.v. een koekje een rijstwafel met een bbq smaakje of met kaassmaakje.

Ingezonden door: jk - Punten: 6.41 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Maak het altijd af!

Als je echt wilt dat je afvalt, maak een dieeŽt altijd af! Anders moet u steeds weer een ander dieeŽt volgen.

Ingezonden door: Julia - Punten: 6.38 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Met honing en kaneel

drink 's morgens 1 half uur voor je ontbijt 1 glas gekookt water met 1 eetlepel honing en 1 theelepeltje kaneel en herhaal dat voor dar je naar bed gaat.

Ingezonden door: ineke van IJperen - Punten: 6.34 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Fastfood

Als u fastfood gaat eten, neem dan altijd ťťn portie frites en ťťn hamburger. Dit scheelt veel meer calorieŽn dan een Big Mac-menu, namelijk 500-600 calorieŽn!

Ingezonden door: Ramin - Punten: 6.32 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Naar een sportschool gaan

Ga iedere ochtend naar de sportschool! Kijk soms ook even hoeveel je weegt op de weegschaal, en je merkt zelf zeker van dat je afvalt!

Ingezonden door: Ramin - Punten: 6.29 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Iets anders

Gedroogd fruit, groenten, noten en yoghurt zijn gezonder dan snoep, probeer die ook eens!

Ingezonden door: Ramin - Punten: 6.29 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Gezond bezig zijn

Afvallen is heel moeilijk. Vooral omdat het eetpatroon bepalend is. Maar bewegen is ook een must voor wie niet zo sportief is geldt die reden ook helaas. Een half uurtje bewegen is voldoende voor de hele dag, voor de rest neem vaker de trap als je op een flat woont. Dat scheelt ook voor de calorien. En let erop dat je niet met honger of trek naar de winkel gaat! Want dan koop je toch heel vaak wat lekkers dan dat je een volle maag hebt. Poets je tanden als je in de nacht stevige trek krijgt, echt het helpt om dat je die frisse smaak in je mond hebt verdwijnt ook wel vaak de trek. Verder let op wat je allemaal eet en schrijf je eetgewoonte voor een dag eens op. Dan schrik je je allicht kapot van wat we allemaal voor dingen binnenkrijgen in een dag. Maar dat is wel goed om erop te letten en vooral let op voor dingen die je koopt met light erop. Vaak zitten daarin juist extra calorien of suikervervangende dingen waar je juist in misleidt wordt! Hopelijk zijn dit ook tips die mensen kunnen helpen gezonder en bewuster te worden van producten die we nuttigen.

Ingezonden door: martine - Punten: 6.28 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


Meer pagina's:
1 2   >