
Pannenkoeken


Appel
Appels in je pannenkoekendeeg doen is overheerlijk!
Ingezonden door: Anna - Punten: 7.23
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Pannekoeken met sojamelk maken
Als je een allergie heb van dierlijke melk vervang ze gewoon met plantaardige melk. Er zijn zoveel verschillende soorten op de markt zoals sojamelk, rijstmelk, kokosmelk. Maar ik vind de alpromelk vanile heel lekker om pannenkoeken te maken. Er is een klein verschil als andere pannenkoeken je kunt ook 1/2 melk en 1/2 bruiswater er bij doen dan verteren ze beter.
Ingezonden door: gerdagryp - Punten: 6.65
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Pannenkoekenhuis in Heusden
Wil je pas smullen? Ga dan naar een Pannenkoekenhuis! Er zijn er een paar in Heusden! Maar ook in andere plaatsen kun je er wel eentje vinden.
Ingezonden door: Ramin - Punten: 6.6
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bramen en ijs
Mijn pannenkoekenbeslag maak ik met eieren en melk en een flinke scheut joghurt. En ik eet ze met zelfgemaakte bramenjam, slagroom en vanilleijs.
Ingezonden door: Corrie - Punten: 6.59
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Restanten van pannenkoeken
Restanten van Pannenkoeken kunt u oprollen en aan hele dunnen plakjes snijden. Deze zijn te gebruiken als toevoeging in soep en bouillon.
Punten: 6.59
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Pannenkoekentips
Alle dingen die met pannenkoeken te maken hebben vind je op de tips site van pannenkoeken. Van recept, tips en restaurants naar pannenkoekenkunst.
Veel pannenkoekentipsIngezonden door: Rebecca - Punten: 6.56
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Chocolade Pannenkoeken
Gebruik in plaats van melk, chocolademelk voor uw pannenkoeken. Zo krijgen ze een heerlijke chocoladesmaak.
Punten: 6.55
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Caramel pannenkoeken
Suiker met boter in de pan smelten en lichtbruin laten worden. De gebakken pannenkoeken erin doen. Dan krijgen ze een mooie kleur en smaak.
Punten: 6.54
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Gezond beleg
Je kan poedersuiker en aarbeien op een pannenkoek doen, is superlekker! En nog een beetje gezond door de aardbeien.
Ingezonden door: Andrea - Punten: 6.53
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Misselijkheid
Maak zelf pannenkoeken. Het is lekkerder en je word er minder misselijk van dan die kant en klare pannenkoeken.
Ingezonden door: katie - Punten: 6.53
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Pannekoeken met water.
Heb je kinderen met koemelk-allergie maak dan gewoon je pannenkoeken met water inplaats van met melk. Je proeft geen verschil en ze zijn net zo lekker.
Ingezonden door: Joke de Ruijter - Punten: 6.53
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Omgekeerd schoteltje op het warmhoud-bord
Toevoeging aan de tip om de pannenkoeken warm te houden met een bord geplaatst op een pannetje water op het gas: Op dat bord een omgekeerd schoteltje plaatsen. Hiermee voorkom je dat jouw eerste gebakken pannenkoek taai wordt!
Ingezonden door: Margriet - Punten: 6.52
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Volkoren pannenkoeken
Maak eens volkoren pannenkoeken (uit een pak). Deze hebben meer smaak en ze zijn helemaal niet vies!
Ingezonden door: Lara - Punten: 6.52
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Elke keer anders
Probeer elke keer een andere soort pannenkoek! Bijv. een keertje met kersen, de andere keer met slagroom, probeer elke keer iets nieuws, misschien is het wel lekker!
Ingezonden door: Ramin - Punten: 6.52
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Warme kersen
Maak pannenkoeken en beleg ze met warme kersen, ijs en slagroom. Dat is echt heel lekker!
Ingezonden door: maike Juffermans - Punten: 6.48
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Recepten uit kookboek
Je kan ook recepten voor de pannenkoek uit een receptenboek halen. Lekker smullen! Dat is ook wel veel handiger.
Ingezonden door: Ramin - Punten: 6.47
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bruine pannekoeken
Doe een scheutje koffie door het beslag.
Bak ze in een mengsel van boter en zonnebloemolie.
Laat het beslag even staan voordat je gaat bakken.
Gebruik een speciale pan ervoor die je alleen voor pannenkoeken bewaart, veeg hem schoon met keukenrol en
spoel hem alleen af met water.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bakken
Afwisselend maak ik pannenkoeken met een pak en met ingrediënten toevoegen, ze zijn even lekker!
Ingezonden door: Lara - Punten: 6.41
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Knapperige pannenkoeken
Als u het pannenkoekenbeslag met magere melk of mineraalwater bereidt en dan nog een tijdje laat wellen, worden de pannenkoeken knapperig.
Punten: 6.39
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Pannenkoeken warm houden
Als u een groot aantal pannenkoeken maakt, bewaar dan de gebakken pannenkoeken in de oven op 100 graden celsius, afgedekt met aluminiumfolie.
Punten: 6.35
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Meer pagina's:
1 2 >
