NaturismeNaturisme is blootgewoon

Naturisme, bijna 2.000.000 mensen recreëren zo nu en dan in hun blootje en dat is blootgewoon dus. In je blootje recreëren kan op een “naaktstrand”, op een naturistische camping, gewoon thuis, op luxe ressorten in het Caribische gebied of in diezelfde buurt op een mooie catamaran. Naturisme heeft niets met seks te maken, het is gewoon lekker en ontspannen. Opvallend is dat naturisten “nettere” mensen zijn. Op hun campings geen rommel en zelden overlast of je terug gaat in de tijd. Probeer het eens, lekker in je blootje.

Ingezonden door: Boudewijn Bolderheij - Punten: 6.84 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Naturistisch zonnen en zwemmen op of vanaf een boot

Vind je het lekker om naakt te zonnen of te zwemmen. Kom dan eens naar Friesland en huur een sloep met zonnebed en zwemtrap. Heerlijk ankeren op een rustig plekje in de natuur en genieten van de vrijheid!

Website
Ingezonden door: Genieten op het water - Punten: 6.49 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Schamen

Zorg dat een ander zich er niet aan stoort. Waar is het schaamtegevoel dat in de mens zit gebleven?

Ingezonden door: jk - Punten: 6.43 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Naakt in eigen tuin

Schaamte voor het eigen lichaam is dwaas en onnatuurlijk. Naakt is heerlijk; naakt ben je zelf!
Maak kennis met hoe ontstressend, prettig en vrij naakt-zijn is door in je eigen tuin naakt te zonnen of tuinieren. Naakt-recreatie helpt ook tegen burnout, stress en gebrek aan eigenwaarde. Je kan dit alleen doen als je van buiten de tuin niet zichtbaar bent!

Ingezonden door: John - Punten: 6.35 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Naakt zonnen

Als je ergens naakt wilt zonnen en je weet niet of het mag, dan zorg je er voor dat je ergens afgelegen gaat liggen en dat je niet direct van de openbare weg zichtbaar bent.

Ingezonden door: Frank - Punten: 6.14 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1