Zorgvergelijker voor de zorgverzekering vergelijkenZorgvergelijker 2023

Het begrip 'zorgvergelijker' wordt steeds bekender bij de Nederlander. Waar in 2010 slechts 4% hiervan gebruik maakte is dat in 2020 al opgelopen tot 9.4%. Dat blijkt uit onderzoek. Kijk op de website zorgkiezer.nl.Zorgverzekering 2023 samenstellen

Overstappen van zorgverzekering kan in de periode half november tot en met 31 december. Tijd genoeg dus om je nieuwe polis zelf samen te stellen. Wij helpen je op weg met 3 belangrijke tips.

Eigen risico

Standaard en minimaal is dit 385 euro, dit kan verhoogd worden met stapjes van 100 euro. Maximaal oplopend tot 885 euro. Is het eigen risico verhoogd, dan betaal je al gouw 200 euro per jaar minder premie.

Artsenkeuze

Heb je voorkeur voor een specifiek ziekenhuis, let dan goed op of de zorgverzekeraar hiermee een contract heeft afgesloten. Is dit niet het gevalc dan wordt er een eigen bijdrage in rekening gebracht op je behandelingen. Beperkte artsenkeuze = lagere zorgpremie.

Aanvullend verzekeren

Met zorgkiezer kan je kiezen uit heel veel soorten aanvullende pakketen.

Meest gekozen top 5

  • 1. Tandartsverzekering
  • 2. Fysiotherapie
  • 3. Brillen en lenzen
  • 4. Orthodontie
  • 5. Dekking Europa / Wereldwijd

Sommige verzekeraars bieden de keuze deze verzekeringen los af te sluiten. Anderen maken combinatie pakketten waardoor je goedkoper uit kan zijn. Dat is wel als je van deze zorg in dat combinatie pakket gebruik maakt. Bereken nu zelf de hoogte van je zorgverzekering 2023 op zorgkiezer.nl.