KinderenHoofdluizen

 • Wil je dat je kind geen hoofdluizen krijgt als het bijv op school voorkomt? Breng dan elke dag een drupje 'eau de cologne' achter de oortjes aan. Luizen houden daar niet van.
  Ingezonden door: Sofie - Punten: 6.34 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

  Moe van de kids

 • Wordt jij ook afentoe moe van de kinderen? Stuur ze dan eens lekker een dagje weg op ga zelf eens wat relaxen.
  Ingezonden door: katie - Punten: 6.26 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

  Justin Bieber.

 • Meiden zijn helemaal weg van Justin Bieber. Er zijn allemaal leuke spulletjes te koop in winkels van Justin. Er zijn als het goed is meer winkels wie Justin Bieber spullen hebben.
  Ingezonden door: katie - Punten: 6.18 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1  Grappige shirts.

 • Ben je als ouder zijnde mega fan van Nick en Simon of iemand anders en heb je een kind. Koop dan een grappig shirtje voor hem/haar van die artiest(en).
  Website
  Ingezonden door: katie - Punten: 6.16 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

  Kleuren

 • Er zijn heel veel kinderen die tekenen/kleuren heel erg leuk vinden. Ik heb een site gevonden waar je helemaal met kleuren bezig kan zijn je kan dingen uitprinten kleuren en knippen en plakken het is echt heel leuk
  Kleuren
  Ingezonden door: katie - Punten: 6.09 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

  Icarly

 • Kinderen zijn helemaal gek van Icarly. Voor de echte fans is er een mega leuke website met nieuwtjes, polls en nog veel meer! Bezoek hem snel en beleef wat er te beleven valt!
  Website
  Ingezonden door: katie - Punten: 6.09 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

  Hoofdluis bestrijd je effectief met de luizenkam

 • Hoofdluis is voor kinderen erg vervelend. Maar gelukkig biedt de uitkammethode met de luizenkam een oplossing. De uitkammethode wordt aanbevolen door het RIVM en duurt 2 weken. Kam gedurende 2 weken het haar iedere dag 10 minuten "uit" met een luizenkam. Eventueel kan een luizenshampoo gebruikt worden maar dit zou niet nodig moeten zijn.
  Er zijn veel typen luizenkammen en netenkammen; van plastic, metaal of electronisch.
  Ingezonden door: edTB - Punten: 6.08 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

  Baby aankleden

 • Problemen met een baby die niet blijft liggen. Hier hielp een stukje zilverpapier goed. We hingen dat omhoog zodat hij er zichzelf in kon zien.
  Ingezonden door: Verelst Lotte - Punten: 6.08 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

  Kinderen en roken

 • Roken is slecht voor de gezondheid, dat weet iedereen. Maar roken is niet de keuze van uw kind.
  Rook daarom niet waar uw kind bij is: een slecht voorbeeld en zeer slecht voor de gezondheid van uw kind. Beter is het buiten te roken. Of helemaal Niet natuurlijk!
  Ingezonden door: mare - Punten: 6.06 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

  Knutselen

 • Zijn de kinderen een beetje vervelend en weten ze niets om te gaan doen. Kijk dan eens op knutselidee.nl of er misschien iets leuks te knutselen is voor ze. Er staan werkelijk honderden verschillende knutselwerkjes op de site, ook verdeeld in verschillende thema's.
  Knutselidee.nl
  Punten: 6.06 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

  Spreekbeurten

 • Onderwerpen zijn er genoeg voor spreekbeurten, maar welk onderwerp is nou leuk voor jou? Kijk eens op deze site. Er staan onderwerpen en informatie over die onderwerpen.
  Website
  Ingezonden door: katie - Punten: 6.06 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

  Slecht slapen

 • Sliep je kind steeds goed, maar wordt het plots wakker om geen enkele reden en kan het je ook geen reden geven. Ga wel eerst na of er echt niets is. Zet hem of haar dan eens heel even beneden zonder licht. BV op de mat in de keuken.
  De volgende nacht kan je al zeggen dat ze flink meoeten slapen, want dat mama en papa ook slaap nodig hebben, en dat ze enkel mogen roepen als er echt iets is, dat ze anders even op het matje mogen gaan zitten, wat echt niet leuk is.
  Bij onze zoon hielp dit van de eerste keer en onze dochter roept allen maar als er iets is, want op het matje zitten is niet leuk, he en mama en papa hebben ook de nachtrust terug
  Ingezonden door: ria - Punten: 6.06 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

  Traktatie

 • Hieronder wat traktatietips die je samen met je kinderen kunt maken :
  Is je kind tegelijk met de Sint jarig? Je kunt samen dubbelgevouwen mijtertjes maken en er doosje rozijntjes of smarties tussen plakken als traktatie. Je kind voelt zich dan ook een beetje Sint.
  Hetzelfde kun je doen met kerstmis b.v. dubbelgevouwen kerstboompje, kerstklokje, engeltje.
  Met kerstmis kun je ook een sleetje van hout maken en op het sleetje een traktatie bevestigen.
  Heeft het sleetje een rugleuning; dan kan je de traktatie in de slee leggen.
  In de wintertijd kun je samen met je kind een dubbelgevouwen sneeuwman maken. Ertussen kun je weer een traktatiedoosje plakken maar je kan ook in plaats van een bezem een lolly als traktatie plaatsen.
  Met de herfst een dubbelgevouwen pompoen of herfstblad.
  Met Pasen; een paashaasje; kuiken of schaapje (dubbelgevouwen).
  In de zomer een zonneklep met door de perforatorgaatjes een cadeaulintje met daaraan een traktatie. Kan ook met een zonnebril.
  Ingezonden door: ineke van overveld - Punten: 6.05 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

  Kinderen de jas aan laten trekken

 • Leer kinderen hun eigen jasje aan te trekken, door ze eerst de muts op te zetten. En dan pas de armen er in te steken. Even een paar keer helpen en het lukt dan al gauw zelf.
  Ingezonden door: Ans - Punten: 6.05 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

  Ieder meisje wil toch het aller-leukste verjaarsfeestje

 • Glamour Make-Up Party!
  Ik kan bij jou thuis een party verzorgen, maar het kan ook gezellig in onze salon (in Sauna Keizer). Eerst zingen wij de jarige toe en iedereen geeft het cadeautje. Hou je de party in onze salon, dan zorgen wij voor drinken met een heerlijke cupcake. Daarna maken wij de meiden spelenderwijs wegwijs in de wereld van de make-up! We beginnen met een fijne gezichtsreiniging en gaan dan met make-up aan de slag. Wij leggen uit hoe jij het gezicht het mooist kunt opmaken en hoe je het laat stralen. Wij nemen samen een korte pauze om iets te drinken met wat lekkers erbij.
  Daarna krijgen ook jouw haren en handen een heerlijke verwenbeurt. En als wij er dan helemaal tiptop en geweldig uitzien, maken wij een coole groepsfoto. Deze mail ik naar de jarige toe als super-aandenken! De jarige krijgt ook nog eens een volle goodiebag meeÖ Samen maken wij er een supertof meidenfeest van!
  Ingezonden door: Glamour make-up party bij schoonheidssalon Kim KOtte - Punten: 6.05 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

  Leren op de computer

 • Laat je kind ook door de computer leren! Er zijn best een paar websites waar je kind bijv. de tafels kan oefenen, leren tellen en nog veel meer! Ook uw kind kan zeker door de computer leren, altijd goed voor de toekomst van het kind!
  In winkels zijn ook games te koop die je kind langzaam leert leren!
  Ingezonden door: Ramin - Punten: 6.04 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

  Kinderfeestjes

 • Als je een kinderfeestje doet kan je in verschillende thema's werken. Gelijk prinsessen of piraten of wat je maar wilt. Het is dan ook leuk om je ruimte in te kleden naar dit thema en te vragen dat elk kind ook verkleed komt naar dit thema toe. Je kan je kinderen dan verschillende dingen laten knutselen of spelletjes spelen die hier allemaal mee te maken hebben en de kinderen grimeren. Voor versiering kan je altijd kijken bij hema of in speelgoedwinkels ofzo.
  Ingezonden door: Sarah - Punten: 6.03 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

  Picknicken

 • Ga eens gezellig picknicken met de kinderen in het bos of gewoon zomaar op een bankje in het park wat drinken.
  Ingezonden door: jk - Punten: 6.03 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

  Kleedgeld

 • De meeste kinderen rond een bepaalde leeftijd krijgen kleedgeld. Als je bijna op vakantie gaat en je moet daar ook nog dingen zelf betalen, zorg dan dat je genoeg geld over hebt voor je vakantie. Niet dat je alles aan kleding op maakt.
  Ingezonden door: katie - Punten: 6.02 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

  Piercings

 • Kinderen mogen vanaf een jonge leeftijd meestal geen piercings. Als je er wel 1 wilt neem dan een nagelpiercing. Je hoeft alleen je nagel te laten groeien en er met een nagelpiercing setje er een gaatje in te maken en er een leuk hangertje aan te doen. Je voelt niks en is niet vanaf een leeftijd.
  Ingezonden door: katie - Punten: 6.01 - Geef zelf punten: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1


  Meer pagina's:
  1 2 3   >